Presentació

La Secció Teatral (ST) de l’Ateneu Barcelonès es planteja fonamentalment com una taula de debat. La possibilitat d’aplegar l’esperit ateneístic és immillorable en l’àmbit teatral perquè l’escena acull de natural temàtiques diverses i les pulsions emocionals més variades. Conscients que la bona salut de la secció la determinarà l’acollida general i la participació activa dels interessats per l’art de l’escena, ens proposem de tenir sempre en compte les inquietuds dels socis inscrits i procurarem de contrastar-les de la millor manera amb les veus dels especialistes —artistes, professionals i estudiosos— del fet teatral.
La idea d’una taula de debat no la imaginem sols com una tertúlia regular al voltant de les qüestions teatrals. La intenció va més enllà d’un espai de trobada d’informació i controvèrsia, que ja fóra prou satisfactori si s’assolís. Som ambiciosos i pretenem que a la llarga es cohesioni un grup d’espectadors documentat, informat, interessat per tots els aspectes de la vida teatral i finalment ben format. Un grup que si tot rutlla tingui una veu pròpia sobre el fenomen teatral.
Per fer realitat l’objectiu primordial d’aquesta taula de debat farem confluir totes les activitats de la ST: conferències, lectures dramatitzades, tallers, recomanacions de cartellera, assistències a representacions en grup, fòrums, etc.
A l’empara de la Comissió de Cultura som fervents defensors de la col·laboració amb les altres seccions de l’AB, convençuts que el teatre és no sols un aparador de totes les idees i els anhels sinó un espai de sociabilitat, de gaudi i de reflexió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s