El MAE ens convida

Les arts escèniques han decidit mobilitzar-se a favor de preservar la seva memòria, de construir per fi el Museu Nacional de les Arts Escèniques. Cesc Gelabert i Àlex Ollé  han redactat un Manifest que presentaran el dijous 26 de gener a les 12 h a l’Institut del Teatre.  

L’actual Museu de les Arts Escèniques malgrat ser un projecte centenari i un referent en la documentació, la recerca i la difusió de les arts escèniques catalanes i espanyoles, és un gran desconegut per a la societat. Un dels principals motius és que, durant dècades, no ha estat possible l’assoliment d’un espai físic d’exhibició i interacció que promogui la difusió del patrimoni escènic com una experiència formativa transformadora.

Les seves col·leccions, que han augment considerablement en els darrers anys i ho faran més en els propers, necessiten a més un espai adequat per preservar-les, així com els mitjans tècnics i de personal suficients per classificar-les, analitzar-les i divulgar-les a la ciutadania. 

El dia 26 hem de ser molts. Si voleu assistir-hi envieu un mail a info@perunnoumae.cat (aforament limitat). 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s