Sembla que rigui

Monòleg d’acte únic, a càrrec de Mont PLans, escrit a quatre mans per Òscar Constantí i Mont Plans. Una vella i bella idea de la Mont Plans que transita per l’incòmode tema de la mort amb mirades diferents sense morbositat innecessària però amb rigor, valentia i una mica d’humor. Paraules i cançons s’entrellacen i ens desvelen el transfons de la mort: l’amor.

Mont Plans és actriu i cantant i va estar, durant molts anys, membre de “La Cubana” i de “Dagoll Dagom”. Ha treballat sota la direcció dels millors directors del país. A més de Jordi Milan i J.L.Bozzo, ho ha fet amb Xavier Albertí, Lurdes Barba, Sergi Belbel, Rafael Duran, Calixte Bieito i Paco Mir… entre d’altres. Les obres Chaise Longue, Les dones som… com som! i Com deia aquella, són espectacles de creació i producció pròpies, com la que avui presentem. Ha col·laborat a la ràdio i en diversos programes i series a la televisió. Els últims treballs han estat Campanades de boda amb La Cubana i L’hort de les Oliveres de Narcís Comadira, al Teatre Nacional de Catalunya, dirigit per X.Albertí. Actualment col·labora amb “Esperança Dinamita” de Le Croupier i té en cartera diversos projectes per properes temporades. Nominació MAX millor actriu repartiment per Peer Gynt Nominació BUTACA com a millor actriu per BCN Mapa d’ombres. Premi Ass. d’espectadors del Teatre del Mar de Palma de Mallorca per Les dones som… com som! Premi  BUTACA  a la millor actriu de musical per El Temps de Planck

Òscar Constantí i Bosch (Barcelona, 20 d’octubre de 1979) és Educador Social (Universitat de Barcelona) i escriptor. Des del seu vessant professional en l’àmbit de la salut mental, el 2010 duu a terme el llibret, producció i direcció de l’espectacle “Mentre hi hagi peles!“, un musical a partir de cançons de La Trinca que promou la inserció comunitària de persones amb problemàtica derivada d’una malaltia mental. En aquest projecte coincideix amb Mont Plans. L’any 2012 publica “La nit que en Robafaves no va poder dormir”. Una faula sobre la il·lusió a través d’un viatge amb les criatures de fantasia de la ciutat de Mataró. El conte és il·lustrat per Blanca Gimeno Capmany. És fundador i director de l ‘entitat, sense afany de lucre, Baula escènica. Participa en el curs “Aprendre dels millors” a la Sala Beckett amb Esteve Soler.

Sala Oriol Bohigas, dimecres 29 de març, a les 7 del vespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s