Dia Mundial del Teatre 2023

Dilluns 27 de març celebrarem el Dia Mundial del Teatre amb un acte senzill al Jardí de l’Ateneu. A l’hora del vermut, a partir de la una, llegirem el missatge internacional que ha escrit l’actriu egípcia Samiha Ayoub i el manifest de l’AADPC que firma l’actor Ivan Benet. Ens acompanyaran en la lectura Carme Sansa, Enric Majó, Pepa Arenós, Maria Jesús Lleonart, Eva Saumell, Mont Plans i molts altres professionals. Tot seguit llegirem breus textos des del Faristol Obert que l’escenògraf Ramon B. Ivars ha preparat en un racó del jardí. La nostra intenció és fer un homenatge a l’oralitat, fonament, principi i essència del fet teatral. I convidem que durant tot el dia, fins que encara claregi, tothom qui ho desitgi —socis i amics— s’empari amb el faristol i comparteixi amb els assistents un text breu per tal que sigui realitat indiscutible la paraula viva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s